Младите русенци се представиха отлично с постановката Тези вълшебства в живота

...
Младите русенци се представиха отлично с постановката Тези вълшебства в живота
Коментари Харесай

Младежите от студио „Маска“ взеха специална награда от театрален фестивал в Севлиево

Младите русенци се показаха отлично с постановката " Тези магии в живота къде са? "

Театрално студио " Маска " към Общинския Младежки дом взе присъединяване в 12-ото издание на Националния детски сценичен фестивал " Вълшебникът спектакъл ", който се организира от 10 до 12 октомври в Севлиево. Младите русенци се показаха чудесно и си потеглиха със специфичната премия на Бизнес съдружие „ Севлиево ХХI век ”.

Във форума взеха присъединяване театрални трупи и обединения от цялата страна. ТС „ Маска “ се показа във втория фестивален ден с постановката " Тези магии в живота къде са? ". Децата имаха опция да видят по какъв начин се възприема играта им от аудитория отвън родния град, да гледат постановки на свои връстници от страната и да се срещнат с тях. По време на престоя си в Севлиево младите театрали направиха и къса културна разходка из града и покрайнините, оповестиха от Община Русе.

Наградените постановки бяха оценени от жури от експерти в региона - Алфедин Ахмедов - артист и шеф на Габровския спектакъл, Никола Узунов – режисьор, и Венета Петкова – началник на детския комплекс в Севлиево.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР